In memory of

Nau Thi Huynh

August 27, 1932 -  October 4, 2019

It is with great sadness and heavy hearts that we announce the passing of Mrs. Huynh Thi Nau at the age of 88 in the presence of her loved ones at the Michael Garron Hospital. Loving mother of Nguyen (wife Loan), Huynh, Xuan (wife Yi Ling), Lan (husband Thang), Hong (husband Mang), and Canh (wife Huong), grandmother to Anh Tuan (wife Michelle), Diana (husband Elson), Michelle, Vanna, Julia, Lynda, Kaitlyn, Ethan, and Felicia, and great-grandmother to Tien, Alina, Ryu, Sora, and Miya.

We love her and miss her dearly, and we are thankful for the positive impact that she had on everyone she loved.

Visitation will be held at the YORK CEMETERY AND FUNERAL CENTRE, 160 Beecroft Rd, North York, ON on Saturday, October 12, 2019 from 4 p.m to 8 p.m, and Sunday, October 13, 2019 from 11:30 a.m to 1:30 p.m followed by interment at 2 p.m.

As per her wishes, we will not accept donations.

Guestbook 

(4 of 4)


Hong Tran (Daughter)

Entered October 6, 2019 from Toronto

Từ ngày mẹ nhập viện , biết không thể cứu đựơc nhưng con vẫn mong có phép lạ cho mẹ tỉnh lại . Mỗi năm đưa mẹ đi du lịch với Lam và Vy, tuy mệt mà vui . Mỗi lần đi là có chuyện cừơi về nhà kể lại cho anh chị em nghe, có chuyện vui buồn gì cũng gọi nói cho mẹ nghe.

Peter Keays & Gurmell Gill (Friends of Xuan and Yi)

Entered October 6, 2019 from Brockville

Our sincere condolences.

Lynda Tran (Granddaughter)

Entered October 7, 2019 from Toronto

It’s been about 3 days now since you have passed away. It feels different. I love you and I hope you find happiness in your next life.

Trần Quang Xuân (Son)

Entered October 8, 2019 from Toronto

Vú không được cấp sách đến trường ngày nào nhưng Vú luôn đề cao vấn đề giáo dục và các con học hết trung học (không phải là nhỏ không học thì lớn đi bưng phở). Vú rất là cần kiệm nhưng Vú luôn tìm kiếm người xưa ở Tân Châu để giúp họ khi gặp khó khăn trong cuộc sống. Cứ mỗi lần Tết đến, Vu hỏi con mầy để trong bao thơ li xì bao nhiêu? À $5.00, mầy bỏ vào kha khá một chút chớ $5.00 ít quá mậy. Vú à, con lì xì cho vui ngày Tết chớ đâu phải gỡ nghèo đâu mà bỏ cho nhiều. Rồi tất cả hoàn toàn thay đổi chỉ trong vòng vài ngày qua. Biết rằng Vú không còn nữa nhưng cái khó của con là con gian dối lòng mình chưa tin sự thật và chưa chấp nhận sự mất mát lớn lao nầy. Vú! Rồi đây con sẽ xa Vú nhưng con không bao giờ mất Vú

Photos 

(5 of 126)